Adatvédelmi tájékoztató


 

Az adatkezelés jogalapja:

Borsodi Zoltán (3557 Bükkszentkereszt, Béke utca 15.; továbbiakban Szolgáltató) a hatályos magyar és a közvetlenül hatályos európai jogszabályok szerint kezeli és tárolja a weblap látogatóinak adatait.

A Szolgáltató tiszteletben tartja a weblap látogatóinak minden személy személyiségi jogait, így a személyes adatokat csak abban az esetben tárolja, ha Ön ehhez hozzájárul.

Az adatkezelés célja:

Amennyiben Ön nem iratkozik fel egyetlen szolgáltatásunkra sem, az adatkezelés célja a weblap látogatása során a szolgáltatás fejlesztése, működésének ellenőrzése és a visszaélések megakadályozása. Ennek érdekében a Szolgáltató rögzíti a látogatói adatokat. A kezelt adatok köre: dátum, IP cím, webhely, műszaki adatok.
Amennyiben Ön feliratkozik valamely szolgáltatásra, az Ön által önkéntesen megadott adatokat kizárólag az Ön által igénybe venni kívánt szolgáltatások teljesítésére használjuk fel (személyre szabott szolgáltatások), továbbá annak érdekében, hogy Önnel mint lehetséges ügyféllel kapcsolatba lépjünk. Ön adatai megadásával hozzájárul ahhoz, hogy a Szolgáltató Önnek reklámcélú üzeneteket küldjön mindaddig, amíg le nem kíván iratkozni hírleveleinkről. A leiratkozást a hírleveleinkben megadott módon, vagy az adatvedelem@bukkihazak.hu címen teheti meg.

Adattovábbítás:

Az adatok továbbítására csak akkor kerülhet sor, ha Ön már ügyfelünk. Önnek mint érintettnek jogában áll tájékozódni arról, hogy milyen információkat tárolunk Önről és szükség szerint kérheti ezek módosítását vagy akár törlését az alábbi címen: adatvedelem@bukkihazak.hu.

Jogorvoslat:

Ha bármi panasza lenne, kérjük írjon az adatvedelem@bukkihazak.hu címre.